Trabzonspor zirve aşkıyla

Trabzonspor bu akşam saat 20.00'de evinde konuk edeceği Eskişehirspor'un karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Ligde oynadığı son iki maçı kazanarak kötü gidişe "Dur" diyen ve zirve yarışında yeniden söz sahibi olan Fırtına, bu maçı alıp iddiası

Trabzonspor zirve aşkıyla

Trabzonspor bu akşam saat 20.00'de evinde konuk edeceği Eskişehirspor'un karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Ligde oynadığı son iki maçı kazanarak kötü gidişe "Dur" diyen ve zirve yarışında yeniden söz sahibi olan Fırtına, bu maçı alıp iddiasını korumak istiyor.

Karadeniz ekibinin teknik direktörü Şenol Güneş, bu zorlu maç öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Üstlerinde yer alan Antalya ve Kasımpaşa'nın puan kaybettiği haftada kazanacakları 3 puanın çok önemli olduğunu dile getiren Güneş, "Kazanırsak 22 puana çıkacağız. Bu kritik maçı virajı kazasız geçmeliyiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor