Trabzonspor 'zincirlerini kırmak' istiyor

Tolunay Kafkas yönetiminde 10 lig maçında üst üste 2 galibiyet alamayan Trabzonspor, bu şanssızlığını Eskişehir’de kırmayı hedefliyor. Ligin 20. haftasında takımın başına getirilen Kafkas’la Trabzonspor 10 lig maçından 5’inde yenilirken diğer 5 maçta 4 ga

Trabzonspor 'zincirlerini kırmak' istiyor

Tolunay Kafkas yönetiminde 10 lig maçında üst üste 2 galibiyet alamayan Trabzonspor, bu şanssızlığını Eskişehir’de kırmayı hedefliyor. Ligin 20. haftasında takımın başına getirilen Kafkas’la Trabzonspor 10 lig maçından 5’inde yenilirken diğer 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 4-1’lik G.Antep galibiyeti ardından Sivas’a 2-0, F.Bahçe’ye 3-0 yenilen Fırtına, Mersin İY’yi 1-0 yenip, Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup oldu.

Tek beraberliğini Beşiktaş’la alan Fırtına, Bursa’ya 3-2 yenilip Antalya’yı 2-0 yendi, Akhisar’a 1-0 mağlup oldu. Son olarak Ordu’ya 1-0’lık sonuçla geçen Trabzonspor Kafkas’la 10 maçta hiç üst üste iki maç galibiyet elde edemedi.

KAFKAS’TAN FUTBOLCULARA SERT UYARI

Eskişehirspor'u yenerek küme hattından iyice uzaklaşıp üst sıralar için iddialı hale gelmek isteyen bordo mavililerde Tolunay Kafkas da iki maç üst üste kazanarak galibiyet serisine başlamaları gerektiğini vurguladı. Oyuncuları ile yaptığı toplantıda, Eskişehir maçında kaybetmeyi akıllarına bile getirmemelerini isteyen Kafkas, şunları söyledi:

“Bu tablo size de, bu büyük camiaya da yakışmıyor. Sezon sonuna kadar mağlubiyeti aklınızdan çıkarın. Tüm maçlarımıza kazanmayı en çok isteyen takım olarak çıkacağız. Kupayı kazanmamız önemli ama ligi asla boşlayamayız. Kupayı kazanmak ne kadar önemliyse ligi bitireceğimiz nokta da o kadar önemli.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler