Trabzonspor yükselişte Fener ve BJK ise...

UEFA Disiplin Kurulu; Fenerbahçe'ye 1 yılı ertelemeli 3 yıl, Beşiktaş'a ise 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermesi kulüplere bir şok  daha yaşattı. Borsada işlem gören Fenerbahçe ve Beşiktaş hisseleri güne sert düşüşle başladı.KAYIPLAR SÜRÜYORFenerb

Trabzonspor yükselişte Fener ve BJK ise...

UEFA Disiplin Kurulu; Fenerbahçe'ye 1 yılı ertelemeli 3 yıl, Beşiktaş'a ise 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermesi kulüplere bir şok  daha yaşattı. Borsada işlem gören Fenerbahçe ve Beşiktaş hisseleri güne sert düşüşle başladı.

KAYIPLAR SÜRÜYOR
Fenerbahçe hisseleri güne yüzde 9,21 düşüşle başlarken, Beşiktaş hisseleri ise yüzde 6,90'luk düşüşle açıldı. Fener hisseleri dün günü 30.40 liradan, Beşiktaş hisseleri ise 1.45 liradan tamamlamıştı. Borsada Beşiktaş açılıştan birkaç dakika sonra düşüşünü yüzde 7,59'a yükseltirken hisse fiyatı ise 1,34 liraya geriledi. Aynı dakikalarda 27.60 liradan işlem gören Fenerbahçe hisselerindeki kayıp ise yüzde 9'un üzerindeydi.

TRABZONSPOR VE GALATASARAY YÜKSELİŞTE
Trabzonspor ve Galatasaray hisseleri ise güne yükselişle başladı. Trabzonspor hisseleri güne yüzde 9,5'lik yükselişle açılıken Galatasaray ise yüzde 5.42 lik yükselişle başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler