Trabzonspor yükselişe geçti

Avrupa defterini kapattıktan sonra Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Beşiktaş'ın play-off sıralamasında önünde yer alarak yükselişe geçti. Bordo-mavililer, kötü gidişe 'dur' diyerek moral buldu.Spor Toto

Trabzonspor yükselişe geçti

Avrupa defterini kapattıktan sonra Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor, deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Beşiktaş'ın play-off sıralamasında önünde yer alarak yükselişe geçti. Bordo-mavililer, kötü gidişe 'dur' diyerek moral buldu.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında play-off sıralamasında dönüm maçı olarak baktığı Beşiktaş müsabakasını 2-1 kazanan Trabzonspor'da yüzler gülmeye başladı. Ligde oynadığı son iki maçta 5 puan kaybederek play-off geleceğini tehlikeye atan bordo-mavili takım, İstanbul deplasmanında aldığı galibiyetle olumsuz olarak bakılan tabloyu olumlu bir şekilde lehine çevirdi. Trabzonspor, Beşiktaş karşısında aldığı galibiyetle lig sıralamasında rakibinin de önüne geçti. Siyah-beyazlı takımı 2-1 mağlup ederek hanesine 3 puan yazan bordo-mavililer puanını 49'a çıkartarak lig sıralamasında averajla rakibinin 1 basamak önüne geçerek 3. sıraya yerleşti.

 

COLMAN 80 GÜN SONRA GOLLE TANIŞTI

Öte yandan Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman, Beşiktaş maçında ortaya koyduğu performansla maçın adamı oldu. 2 golde imzası olan Colman beraberlik golünün asistini yaparken, galibiyet golüne de imza attı. Arjantinli oyuncu, Spor Toto Süper Lig'de ise 80 gün sonra golle tanışmış oldu. Bordo-mavili oyuncu ligde en son golünü 14 Aralık 2011 tarihinde Gençlerbirliği'ne penaltıdan attığı golle bulmuştu.

 

FUTBOLCULARIN FEDAKARLIĞI

Trabzonspor'da futbolcular Beşiktaş maçını kazanmak için büyük bir özveri ortaya koydu. A Milli Futbol Takımı'nın hafta içinde Slovakya ile yaptığı özel maç için aday kadroya çağrılan ve kamp sürecinde sakatlık yaşayan Burak Yılmaz ve Olcan Adın, yaşadıkları sakatlıklara rağmen Beşiktaş maçında forma giyerek büyük bir fedakarlık yaptılar. Bordo-mavili takımın gol makinesi Burak Yılmaz iğne ve serumlarla maça çıktı. 

 

TWITTER VE FACEBOOK'TA GALİBİYET KEYFİ

Beşiktaş galibiyetiyle büyük moral bulan Trabzonspor'da taraftarlar da elde edilen galibiyetin tadını sanal alemde çıkartıyor. Twitter ve facebook hesapları olan bordo-mavili taraftarlar, deplasmanda elde edilen galibiyeti sanal ortamda da kutluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor