Trabzonspor Yönetimi'nden Yargısız İnfaz

Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan röportajı okudular, muhatabına sormadan yargısız infaz yaptılar.Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan Erol Tuna Röportajının ardından Trabzonspor yönetiminin kulübün resmi sitesinden eski asbaşkan’a kınama mesajı yayınlamasına

Trabzonspor Yönetimi'nden Yargısız İnfaz

Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan röportajı okudular, muhatabına sormadan yargısız infaz yaptılar.

Hürriyet Gazetesi’nde yayınlanan Erol Tuna Röportajının ardından Trabzonspor yönetiminin kulübün resmi sitesinden eski asbaşkan’a kınama mesajı yayınlamasına tepkiler sürüyor.

Yıllardan beri Trabzonspor’u karalamaya çalışan, gerek şike süreci boyunca , gerekse daha öncesi ve sonrasında İstanbul takımlarının ve özellikle Fenerbahçe’nin kalemşör yazarlarının görev yaptığı bu gazete yine Trabzonspor’u bölme kampanyasına devam ediyor. İşin ilginç olanı da Trabzonspor Başkanı Sadri Şener başta olmak üzere Yönetim Kurulu’da buna Çanak tutuyor.

Bilindiği üzere Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Başta olmak üzere yönetim kurulu Trabzonspor aleyhine yaptığı haberlerden ötürü defalarca Hürriyet Gazetesi’ni kınamışlardı.

Trabzonspor yönetim Kurulu’nun Hürriyet Gazetesi ile ilgili yıllardan beri yaptığı kınamalara rağmen, Erol Tuna’yı yine bu gazetedeki röportajını baz alarak resmi internet sitesinden kınaması ise hayretle karşılanıyor.

Muhatabına soruldu mu?

Hürriyet Gazetesi’ndeki röportajın ardından Trabzonspor’un resmi internet sitesinden yaptığı kınamadan önce Erol Tuna’yı arayarak ifadelerinin kendisine ait olup olmadığını sorması gerekirdi.

Trabzonspor kamu oyu, Kulübün en kötü dönemlerinde Asbaşkanlık yapmış ve kulübün çok bozuk olan ekonomisinin güçlenmesinde en büyük katkıyı sağlamış eski Asbaşkan Erol Tunayı aramadan, Hürriyet Gazetesi’nin yazdıklarını baz alarak kınanması yönetim Kurulu’nun hata zincirine bir yenisini daha eklemesi olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca Trabzonspor Başkanı Şener ve onun yönetimi’nin bu gazeteyi baz alarak Resmi internet sitesinden Eski Asbaşkan Tuna ile konuşmadan, Kınama mesajı yayınlaması da geçmişte defalarca yaptıklarını inkar etme anlamına geldiği de ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor