Trabzonspor yıldız avında!

Malouda’yı renklerine katarak flaş bir transfere imza atan Trabzonspor, forvet mevkiine de yıldız bir takviye yapmak istiyor. İddialara göre Çin’in Guangzhou Evergranda takımında forma giyen 28 yaşındaki Paraguay milli takımının forvet oyuncusu Lucas Barr

Trabzonspor yıldız avında!

Malouda’yı renklerine katarak flaş bir transfere imza atan Trabzonspor, forvet mevkiine de yıldız bir takviye yapmak istiyor. İddialara göre Çin’in Guangzhou Evergranda takımında forma giyen 28 yaşındaki Paraguay milli takımının forvet oyuncusu Lucas Barrios’ı kadrosuna katmak için girişimlere başlayan bordo mavililer, bu transfer için kesenin ağzını açacak.

Almanya'nın Boruissa Dortmund’da forma giydiği dönemde Avrupa’daki en iyi forvet oyuncuları arasında gösterilen Barrios, Çin’de beklenen performansı gösteremedi. Yönetimin Barrios transferinde mutlu sona ulaşamaması durumunda Lille’nin 27 yaşındaki forvet oyuncusu Solomon Kalou ile temasa geçeceği belirtildi..

Lucas Barrios'un golleri ve görüntüleri için tıklayın

Salomon Kalou'un golleri ve görüntüleri için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor