Trabzonspor yerlerde sürünüyor

 TRABZONSPOR'DA DÜŞÜŞ SÜRÜYORBordo-mavili takım, Kasımpaşa karşısında aldığı yenilginin ardından son 4 maçında 3. kez mağlup oldu. Deplasmanda Sivasspor'a 2-0 yenilen Trabzonspor, kendi sahasında Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olurken, bugün de Kasımpaşa deplas

Trabzonspor yerlerde sürünüyor

 TRABZONSPOR'DA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR

Bordo-mavili takım, Kasımpaşa karşısında aldığı yenilginin ardından son 4 maçında 3. kez mağlup oldu. Deplasmanda Sivasspor'a 2-0 yenilen Trabzonspor, kendi sahasında Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olurken, bugün de Kasımpaşa deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Ligdeki son 4 maçlık periyodunda sadece deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenen bordo-mavili ekip, bu süreçte 9 puan yitirdi.

 S. B ELAZIĞSPOR İLE PUAN FARKI 3'E DÜŞTÜ

Trabzonspor, ligde son haftalarda aldığı yenilginin ardından alt sıralara biraz daha yaklaştı. Süper Lig'de 27 puanla 16. sırada bulunan Sanica Boru Elazığspor ile Trabzonspor arasındaki puan farkı da 3'e indi. Bu arada, maçın ilk yarısını protokol tribününde izleyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in ikinci yarıyı izlememesi dikkati çekti. Trabzonpsporlu taraftarlar, karşılaşmanın ikinci yarısında “Yönetim istifa” tezahüratı yaptı.

İSTANBUL'DA GALİBİYET HASRETİ SÜRDÜ

Bordo-mavili takımın İstanbul'daki galibiyet hasreti, Kasımpaşa mücadelesinde de sürdü. İstanbul deplasmanında ligde daha önce oynadığı 7 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşayamayan ve Kasımpaşa mağlubiyetiyle bu seriyi 8 maça çıkaran Trabzonspor, bu süreçte 5 beraberlik 3 yenilgi elde etti. Karadeniz ekibi, İstanbul'da son lig galibiyetini ise 1 yıl önce Beşiktaş karşısında almıştı. Trabzonspor, 4 Mart 2012 tarihinde Beşiktaş'ı BJK İnönü Stadı'nda 2-1 mağlup etmişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor