Trabzonspor yenilgisiz

 Yeni sezon hazırlıkları için 8 temmuzdan bu yana Hollanda'da kamp yapan Trabzonspor'un kamp çalışmaları sona erdi. 14 günlük Hollanda kampında 4 hazırlık karşılaşması oynayan bordo-mavili ekip bu karşılaşmalarda hiç mağlup olmadı. İlk sınavını Alman tems

Trabzonspor yenilgisiz

 

Yeni sezon hazırlıkları için 8 temmuzdan bu yana Hollanda'da kamp yapan Trabzonspor'un kamp çalışmaları sona erdi. 14 günlük Hollanda kampında 4 hazırlık karşılaşması oynayan bordo-mavili ekip bu karşılaşmalarda hiç mağlup olmadı. 

İlk sınavını Alman temsilcisi Uerdingen karşısında veren Karadeniz ekibi, bu maçtan 1-1'lik skorla ayrıldı. İkinci hazırlık maçında Hollanda temsilcisi Willhem II ile karşılaşan bordo-mavililer bu maçta rakibini 4-1 lik skorla geçti. Üçüncü hazırlık maçında bu kez Charleroi karşısına çıkan Trabzonspor bu maçı da 1-0 la geçmesini bildi. Son hazırlık maçında en önemli rakibi Standart Liege ile karşı karşıya gelen bordo-mavililer, bu maçtan golsüz beraberlikle ayrılarak hazırlık maçları serisini sonlandırdı. 

 

Kampın en şanssız futbolcusu henüz kamp başında sakatlanan Aykut olurken yeni transferlerden Soner ve Yasin oynadıkları futbolla gelecek için umut vaadettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor