Trabzonspor yeni sezona iyi başlamak istiyor

 Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, yeni sezona iyi başlayıp iyi bitirmek arzusunda olduklarını belirtti.      Kaynak, yaptığı açıklamada, önceki sezonda hedeflerinden uzak kaldıklarını, yeni sezona daha idealı gireceklerini söyledi. Ligin ilk yarısında

Trabzonspor yeni sezona iyi başlamak istiyor

 

Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, yeni sezona iyi başlayıp iyi bitirmek arzusunda olduklarını belirtti. 
     
Kaynak, yaptığı açıklamada, önceki sezonda hedeflerinden uzak kaldıklarını, yeni sezona daha idealı gireceklerini söyledi. Ligin ilk yarısında aldıkları sonuçların ikinci yarıda aldıkları sonuçlara göre daha farklı olduğunu vurgulayan Kaynak, şöyle devam etti: 
     
"Aynı çizgide gidebilseydik play-off oynardık. Tek bir Trabzonspor var. Her şeyi ondan beklememek lazım. Sporu seven bir kente sahibiz. Taraftarlarımızın desteklerini her zaman yanımızda gördük. Spor kenti Trabzon'a ve taraftarlarımıza layık olmak için yeni sezonda daha başarılı olmak, geniş kadro kurmak istiyoruz. Geniş bir kadroya sahip olmalıyız ki daha başarılı olabilelim. Bunun için de imkanlarımızı zorlamamız lazım. 
     
Trabzonspor isminin olduğu her yerde hedeflerin de olması gerekir. Yeni sezona iyi başlayıp iyi bitirmek arzusundayız. Alt sıralarda kalmak değil, üst sıraları zorlayan bir ekip olmalıyız." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor