Trabzonspor yeni bir heyecan arıyor

 Spor Toto Süper Lig’de, Kasımpaşa mağlubiyetiyle düşme hattına doğru gerileyen Trabzonspor’da moraller alt seviyelere doğru inerken, bordo-mavili ekibin hedefinde ligin 25. haftasında kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş’ı devirerek yeni bir heyecan yakal

Trabzonspor yeni bir heyecan arıyor

 

Spor Toto Süper Lig’de, Kasımpaşa mağlubiyetiyle düşme hattına doğru gerileyen Trabzonspor’da moraller alt seviyelere doğru inerken, bordo-mavili ekibin hedefinde ligin 25. haftasında kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş’ı devirerek yeni bir heyecan yakalamak var. 
 
Spor Toto Süper Lig’de tarihinin en kötü günlerini geçiren, bu sezon ise seri galibiyet yakalayamayarak hayal kırıklığı yaşatan bordo-mavili takım, teknik direktör Tolunay Kafkas’ın göreve gelmesinden sonra da başarılı bir çizgi çizemedi.
 
Karadeniz ekibi en son üst üste iki maç galibiyetini ligin ilk yarısında teknik direktör Şenol Güneş döneminde 11 ve 12. haftalarda sahasında oynadığı Akhisar Belediyespor 3-1 ve deplasmanda oynadığı Orduspor'u 2-1 yenerek elde etmişti.
 
Deplasmanda oynadığı Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak moral bulan Ziraat Türkiye Kupası’nda da Medical Park Antalyaspor’u yenerek gruptan lider çıkan Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında aldığı yenilgiyle büyük bir hüsran yaşadı. Kasımpaşa maçı öncesi zirveye doğru tırmanmanın hesaplarını yapan bordo-mavili takım aldığı yenilgi sonrası küme hattına doğru geriledi.
 
TRABZONSPOR YENİ BİR HEYECAN ARIYOR
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve öğrencileri lige yeniden sarılma adına yeni bir heyecan arıyor. Fenerbahçe galibiyetiyle moral bulan ve 2. sıraya yükselen Beşiktaş’ı devirerek yeni bir heyecan yakalamayı hedefleyen Kafkas ve öğrencileri sıkıntılı günlerde siyah-beyazlı takım ile oynayacakları karşılaşmayı fırsat olarak görüyor. Alınan kötü saha sonuçlarının ardından camiasını endişelendirmeye başlayan bordo-mavili takım Beşiktaş karşısında elde edeceği galibiyetle Spor Toto Süper Lig’e yeniden tutulmanın hesaplarını yapıyor.
 
KAFKAS, BEŞİKTAŞ’I İNCELİYOR
 
Bordo-mavili takıma geldiği günden beri mesaisinin büyük bir bölümünü takımın toparlanması adına futbolcularla yakında ilgilenerek harcayan Kafkas, Beşiktaş maçını kazanılması halinde elde edecekleri kazançları oyuncularıyla paylaşıyor. Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ettiği müsabakayı izleyen Tolunay Kafkas, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından Trabzon’a dönmesiyle birlikte Beşiktaş’ın maç kasetlerini izleyerek rakibin eksik yönlerini tespit ediyor. Yapılacak olan çalışmalarda siyah-beyazlı ekibin eksik yönlerini oyuncularına aktaracak olan genç teknik adam futbolcularından saha da neler yapmaları gerektiği konusunda taktikler verecek.
 
Beşiktaş maçına kadar olan bölümde futbolcularıyla sürekli bir araya gelecek olan deneyimli teknik adam, performanslarından memnun olmadığı bazı oyuncularına ise sözlü ikazda bulunacak. Değişkenlik gösteren oyuncularına karşılıklı görüşme yapacak olan Kafkas, gelecek sezonla ilgili olarak ta oyuncularının fikirlerini alacak ve buna göre yeni bir yol haritası belirleyecek. Oynanan oyundan memnun olmadığını ve bunu bir an evvel düzeltmeleri gerektiği konusunda ikazlarda bulunacak olan Kafkas’ın oyuncularına sert mesajlar vereceği belirtiliyor.
 
BU SEZON Kİ İLK DERBİSİNİ KAZANMAK İSTİYOR
 
Bu sezon derbi kazanamayan Trabzonspor ilk derbi maçını teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde kazanmak istiyor. En son İstanbul’un 3 büyük takımına karşı galibiyetini 21 Nisan 2012’de Beşiktaş’a karşı Şampiyonluk Grubu maçlarında 1-0’lık skor ile sahasında oynadığı maçta elde eden bordo-mavili takım, yeni siyah-beyazlı ekibi devirerek yaklaşık bir yıldır süren derbi galibiyet özlemini sonlandırmanın hesaplarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor