Trabzonspor'un rakibi Kayserispor'da son durum

Bordo mavililerin rakibi yarın Trabzon'a gelecek

Trabzonspor'un rakibi Kayserispor'da son durum
Trabzonspor'un bu hafta karşılaşacağı Kayserispor'da kaleci Silviu Lung ile Christian Sapunaru'nun cezaları sona ererken boğaz enfeksiyonu nedeniyle Fenerbahçe maçı öncesi antibiyotik tedavisi gören ve bu nedenle karşılaşmada forma giyemeyen Lopes de iyileşti.

Trabzonspor, hazırlıklarının yapıldığı dünkü idmanda sakatlık geçiren Varela'nın ise durumu bugün çekilecek MR sonrası netlik kazanacak. 

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı takımın kalan tüm maçlarına galibiyet iddiasıyla çıkacağını ve Avrupa kupalarına katılmayı çok arzuladığını söyledi. Bedir, "Fenerbahçe maçı sonrası teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuştuk. Onlar da taraftarımız gibi, yönetimimiz gibi, teknik kadromuz gi.bi Avrupa kupalarına kalmayı çok arzuluyorlar. Onun için Trabzonspor maçı dahil, kalan tüm karşılaşmalarımıza galibiyet için çıkacağız" dedi.

Sarı-kırmızılı kafile karşılaşma için yarın İstanbul aktarmalı olarak Trabzon'a gidecek. Kayserispor'da kart cezası bulunan Oleksandr Kucher ile sakatlığı devam eden Badji kafilede yer almayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler