Trabzonspor Trabzon'dan yönetilir!

 Ziyaretlerine memleketi Köprübaşı'nda devam eden, Emre Aksoy’a   hemşerilerinden büyük destek geldi. Taraftarlarla  sohbet eden ve Trabzonspor için projelerini anlatan Aksoy şöyle konuştu.Bildiğiniz gibi dünya kenti  Trabzon’umuz, spor özellikle de futbo

Trabzonspor Trabzon'dan yönetilir!

 Ziyaretlerine memleketi Köprübaşı'nda devam eden, Emre Aksoy’a   hemşerilerinden büyük destek geldi. Taraftarlarla  sohbet eden ve Trabzonspor için projelerini anlatan Aksoy şöyle konuştu.


Bildiğiniz gibi dünya kenti  Trabzon’umuz, spor özellikle de futbol konusundaki başarıları ile ön planda olan bir şehirdir. Futbola olan sevdasını, kadını- erkeği ve çocuğu ile yüreğinde yaşayabilen tek şehirdir. Son dönemlerde futbol camiasında birçok yenilikler, düzenlemeler, çalışmalar gerçekleştirildi. Türkiye'de sporu ve futbolu mevcut noktasından alıp daha üst noktalara taşımak, belli standartları, kaliteyi yakalayabilmek için çalışmalar yapıldı ve yapılmaya da devam ediliyor.

Bizim hedefimiz bu noktada Trabzonspor’umuzu en tepeye taşımaktır. Yıllardır emeği çalınan ve sürekli önü kesilen Trabzonspor’umuza  sahip çıkmaktır. Trabzonspor’a gönül vermiş taraftarlara layık olmak için gençliğimizi, enerjimizi vermek  ve futbol camiasında  hak ettiğimiz  yeri almak için yola çıktık. 24 saat Trabzonspor’umuzla iç içe, taraftar ve futbolcularımızla omuz omuza Trabzonspor’umuzu hep birlikte Trabzon’dan yöneteceğiz. O ruhu, o birlikteliği yeniden takıma hakim kılacağız  diye konuştu.


 Sevgi gösterileri eşliğinde köprübaşından ayrılan Aksoy Trabzon’daki ziyaretlerine devam etti. Dünya ticaret merkezinde  düzenlenen YAPITECH Uluslararası Yapı Ürünleri ve Teknolojileri Fuarını gezerek  katılımcılarla görüştü. Ardından Maçka esnafı, Değirmendere esnafı ve Trabzon hal esnafını ziyaret ederek  vatandaşların sorularını yanıtladı. Vatandaşlardan gelen “arkanızda hangi siyasetçi var birilerinden siyasi destek alıyor musunuz” sorusunu şu şekilde cevapladı.


SPORA SİYASET BULAŞTIRANLARDAN OLMAYACAĞIZ
Birilerinden icazet almadan, hiçbir siyasi gücün arkasına sığınmadan, futbola ve spora siyaset bulaştırmadan Trabzonspora sevdalı adamlar olarak yola çıktık. Trabzonspor’un, Trabzon halkı ve Trabzon sevdalıları için ne anlama geldiğini bilerek yola çıktık. Yaşımıza rağmen yaptığımız işlerde başarılı olduk inandık çalıştık ve başardık. Aynı inancı ve çalışmayı Trabzonsporumuz içinde hayata geçireceğiz. Mevlananın dediği gibi; "Hayatta muvaffak olmak için üç şey lazımdır: Dikkat, intizam, çalışmak."  Birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızla biz bu sözü düstur edindik. Diklenmeden dik duruşumuzla, objektif bakış açımız ve çalışmalarımızla gerçekleştirdiğimiz başarı odaklı faaliyetlerimiz ile bugüne kadar Trabzon’umuzun  yüzünü kara çıkarmadan çalışmalarımızı sürdürdük dedi.


Trabzonspora başkan adaylığımızı açıkladıktan sonra çeşitli eleştirilere maruz kaldık. Özellikle genç ve tecrübesiz oluşumuz bizlere güven konusunda tereddütler doğurdu. Fakat bu güne kadar iş bildiklerini iddia eden büyüklerimiz tarihimizdeki gençlerin başarısını görmezden geliyorlar.

“ Atamız Fatih Sultan'ın İstanbul'u fethinde de görüldüğü gibi başarı yaşla alakalı değildir. Başarı; hayalleri gerçeğe uzanan bir merdiven olarak kullanmakla çıkılan bir yoldur.” Bizim Trabzonlu gençler olarak hayalimiz Trabzonspor’u her dönem şampiyon görmektir ve bunu başarmak için bütün gücümüzle, inancımızla çalışmaktır.


Şimdi zaman başarmak için çalışmak vaktidir. Birlik olmak ve Trabzonspor’umuzu hak ettiği yere taşımak bunu da Trabzon’dan yapmaktır. Bu güne kadar emek verenlere minnettarız tabiî ki ama artık kaybedecek vaktimiz yok avunacak sabrımız da yok. Bu gün bizi göz ardı eden büyüklerimiz kupamız verilmediği ve sporda şikenin gözümüzün içine sokula sokula yapıldığı zamanlarda seslerinin en yüksek perdeden çıkmasını arzu ederdik. Fakat Trabzon halkının ruhunu ve yüreğini bilmedikleri için, omuz omuza acıya ortak olamadıkları için bu süreci iyi yönetemediler ve hakkımız olan kupamız başka kulübün vitrinlerini süslemekte. Bu ayıp büyüklerimize yeter diyoruz, şeklinde konuştu.
Ziyaretleri sırasında Emre Aksoy’a projelerini de soran vatandaşlar,  seçilmesi durumunda neler yapacağını Trabzonspor’un  açıklanan mevcut borçlarının nasıl ödeneceğini ve transferler konusunda da merak edilenleri sordular. Sorulara tek tek cevap veren Aksoy konuşmasına şöyle devam etti.


Öncelikle şunu ifade edeyim. Bu yola iş olsun diye girmedik. Her şeye rağmen genç yaşımda Trabzon Sporun başkanlığına aday oldum.  Ebetteki ciddi projeler üretmek ve acil çözüm bekleyen sıkıntılara çözüm bulmak zorundayız. Biz bunların farkındayız ve 21 ciddi proje ile yola çıktık. Trabzonspor gerçekten çok büyük bir camiaya sahip, çok büyük bir kulüptür. Biz kendi dinamiklerimizi harekete geçirmekle bile bu işi çözeriz. Sahip olduğumuz zenginlikleri her biri alanın da  başarılı olmuş kişilerle çalışarak artıya çevirmeyi hedefliyoruz. Kendi zenginliklerimizi kullanılır hale getirip finans kaynaklarımızı işler hale getireceğiz dedi.


Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin kuzeyindeki Marina’yı uhdemize alarak yeniden şekillendireceğiz. İl özel idaresi ya da belediye (çünkü özel idareler tüm mal varlıklarıyla belediyeye devrediliyor) ile temasa geçerek iyi bir proje ile 24 saat hareketli yaşam alanları oluşturulacağız. Yani devasa bu alanda market- çocuk oyun alanları-alışveriş merkezi, spor salonu gibi birimler, rekreasyon alanlarıyla  şekillendirilecek ve 24 saat yaşanabilir mekanlar oluşturulacak. Bu tesisler, yap-işlet devret modeliyle uygulamaya konulacak. Trabzon’un 40 yıl önceki yaşam alanlarına kavuşturulması sağlanacak. Bu bölgede deniz de kullanılarak jet ski, yelken, hız tekneleri, su kayağı gibi aktiviteler gerçekleştirilecek.

Mersin-İçel Marina Modeli Uygulamasında olduğu gibi. Mersin Marina’nın yıllık kazancı 150 milyon doların üzerinde bulunuyor. Bu bile takımın nefes almasını sağlayacak. Sponsorluk geliştirilecek. Kulübe yeni bir kurumsal kimlik kazandırılacak ve yeni imaj çalışmaları gerçekleştirilecek. Trabzonspor’un her alanında elit düzeyde profesyonel ekiple tanıtım ve reklamasyon çalışmaları planlanıp uygulamaya konulacak. Kulübümüz bünyesindeki şirket içinde turizm acenteliği kurulacak. Uçak firmalarıyla anlaşma yapılıp Trabzon uçuşları gidiş-dönüş bilet satışlarının, Trabzonspor üzerinden kurulacak sistemle satışa sunulması gerçekleştirilecek ve belli kar oranı alınacak. Günde minimum 1000 yolcunun alışveriş yaptığını varsayarsak ki, iyi bir çalışmayla bu sayı daha da artırılacak. Bu projeden de Trabzonspor hatırı sayılır bir gelir elde edecektir dedi,


HEM EĞİTİM HEM SPOR, TRABZONSPOR KOLEJİ
 Projeleri arasında Trabzon Spor kolejinden de bahseden Emre Aksoy iddialı konuştu. “Hem eğitim hem de spor” başlığı altında Trabzonspor'a büyük katkı sağlayacak  olan Trabzonspor Koleji'ni hayata geçireceklerini kaydeden Aksoy şunları söyledi: "Ciddi anlamda bir kolejin maliyeti 3 milyon liradır. Bunun Trabzonspor'a maliyeti ise sıfırdır. Çünkü hem alt yapı geliştirilecek hem de mali kazanç sağlanacak. Bunun yanında birde Olimpiyat Köyü projemiz var” dedi. Bu anlattıklarım projelerimizden sadece bir kaçı. Trabzonspor’un büyük bir revizyona ihtiyacı var. Bunu yapacak heyecana ve enerjiye sahibiz. Transferler noktasında kendi içimizden sporcu ihtiyacımızı karşılayacağız. Alt yapıya gereken ilgi ve alakayı göstereceğiz.”Bizi ancak biz yeniden ayağa kaldırabiliriz. Hocasıyla , oyuncusuyla, taraftarıyla, Her şey Trabzonspor için” diyerek o gücü yakalayacağız. Bu genç yaşımızda içimizdeki enerji ile ve Trabzonspor  sevdası ile ekibimizle birlikte taraftarımızın da desteği ile Trabzonspor’u hak ettiği yere taşıyacağımıza olan inancımızdan asla şüphemiz yoktur şeklinde konuştu.


 Trabzonspor başkan adayı Emre Aksoy’a,  yapmış olduğu ziyaretler sırasında vatandaşların göstermiş oldukları ilgi ve sevgi gözlerden kaçmadı. Aksoy’un ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, bize Trabzonspor’u sevmenin ne anlama geldiğini bilen içimizden biri gerekiyor. Bu da Emre Aksoy’dur ve desteğimiz Emre Aksoy’dan yanadır şeklinde konuştular.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor