Trabzonspor Tolga İçin ne istedi?

Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay, Tolga Zengin transferinin mevcut şartlarda gerçekleşemeyeceğini söyledi.  Tolga için 10 milyon euro ve Oğuzhan'ı istediler! Bordo-mavililere teklif yaptıklarını belirten Atalay, "Bizden 10 milyon Euro'nun yanı sıra Oğuzha

Trabzonspor Tolga İçin ne istedi?
Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay, Tolga Zengin transferinin mevcut şartlarda gerçekleşemeyeceğini söyledi. 
 
Tolga için 10 milyon euro ve Oğuzhan'ı istediler!
 
Bordo-mavililere teklif yaptıklarını belirten Atalay, "Bizden 10 milyon Euro'nun yanı sıra Oğuzhan Özyakup'u da istediler. Onur Kıvrak'ın sözleşmesinde '7.5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi var. Sanki onu hedef gösteriyorlar. Biz böyle büyük rakamlara transfer yapacak durumda değiliz. Zaten aylardır futbolcuları izleyen bir komitemiz ve onların verdiği bir liste var. Sayın Önder Özen'in de listesi var. Bunları değerlendirip kısa zamanda noktayı koymak istiyoruz" dedi.
 
"KONGRE ETKİLEDİ"
 
Kongre sürecinin kendilerini inanılmaz derecede etkilediğini vurgulayan Atalay, "Şu ana kadar futbolcular ve kulüpleriyle oturup her şeyi konuşup halletmemiz gerekiyordu. Bunu yapamadık, çünkü seçim süreci vardı. Profesyonelleri görevlendirdik ama onlar yalnızca görüş alıp bize iletebiliyor. Sonuçta karar veren biz olduğumuz için bizim halletmemiz gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor