Trabzonspor tırmanışa geçti

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Ankaragücü'nü 4-0 mağlup eden Trabzonspor, zirve yolunda tırmanışa geçti.Ligin ilk yarısında yoğun maç trafiği nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısında yükselişe geçti

Trabzonspor tırmanışa geçti

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Ankaragücü'nü 4-0 mağlup eden Trabzonspor, zirve yolunda tırmanışa geçti.

Ligin ilk yarısında yoğun maç trafiği nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısında yükselişe geçti. Sirve ile arasındaki puan farkını kapatarak yerini sağlamlaştırmanın planlarını yapan bordo-mavililer ligin ilk 6 haftasında 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubuyit alarak 11 puan toplayan Trabzonspor ikinci yarının 6. haftalık diliminde ise 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 15 puan topladı.

İlk yarının bitiş maçı olan Orduspor (4-1) mağlup eden Trabzonspor ikinci yarıda ise Manisaspor (2-1) İstanbul Büyükşehir Belediyespor (2-0), Samsunspor'u (4-0) mağlup eden Trabzonspor üst üste aldığı galibiyetler play-off sıralamasında yer alırken, Karabükspor deplasmanında aldığı 2-1'lık mağlubiyetle kendini 6. sırada buldu.

Yakaladığı çıkışa Karabükspor deplasmanında ara veren bordo-mavili takım sahasında Eskişehirspor'u (4-1) ve deplasmanda ise Ankaragücü'nü (4-0) mağlup ederek 4.sıraya yükselerek play-off sıralamasında kendine tekrar yer buldu.

GÜNEŞ, "ALACAĞIMIZ HER SONUÇ BİZİ ETKİLER"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü karşısında oyun disiplininde kopmayarak ciddi bir oyun ortaya koyan oyuncularını tebrik etti. Her maçın kendilerini için ayrı bir önem taşıdığını oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, ligde büyük takım küçük takım ayrımı yapmanın doğru olmadığını ve geçmişte bunun bir çok örneğini yaşadıklarını hatırlatarak, "Bundan sonra alacağımız her sonuç sıralamadaki konumumuzu etkileyecektir.

Önümüzde bulunan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile aramızdaki puan farkı var. Bunu kapatmlak için mücadele edeceğiz. Ama arkamızdan gelen rakiplerimizle aramızda puan farkı yok denecek kadar az. O yüzden bundan sonraki maçlarımıza da aynı ciddeyetle ve arzu ile hazırlanarak puan kaybı yaşamamalıyız. Alacağımız her sonuç bizi olumlu veya olumsuz etkileyecektir."dediği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler