Trabzonspor tesisleri ipotekli mi?

Bugün basında yer alan bazı haberlerde Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin ipotekli olduğu iddia edilmişti.Trabzonspor resimi web sitesi üzerinden bu iddiaya yanıt verdi. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;"Kulübümüze ait Mehmet Al

Trabzonspor tesisleri ipotekli mi?

Bugün basında yer alan bazı haberlerde Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin ipotekli olduğu iddia edilmişti.

Trabzonspor resimi web sitesi üzerinden bu iddiaya yanıt verdi. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kulübümüze ait Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin banka kredilerine karşılık ipotek gösterilmesiyle ilgili olarak medyada bazı haberler yer almaktadır.

Söz konusu ipotek işleminin kulübün borçlarına yönelik gerçekleştirildiği bilgisi gerçeği yansıtmamakadır.

Bahse konu tesislerimizin, kulübümüzün geleceğine yönelik en ciddi projelerden biri olan HES projesinin finansmanı için gerekli olan banka kredisine finansman sağlanması amacıyla yapılan bu girişim normal prosedürün yerine getirilmesinden farklı bir amaç taşımamakadır.

Ayrıca bu operasyon yönetim kurulumuzun ortak görüşü doğrultusunda ve tüm üyelerimizin bilgisi dahilinde gerçekleştirilmiş bir operasyondur. Bunun dışında yapılan spekülasyonların hiç biri gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler