Trabzonspor taraftarlarından suç duyurusu

“Bir ateş de sen yak!” parolasıyla başlatılan organizasyonla, Trabzonsporlular 81 ilde örgütlenerek PFDK üyeleri hakkında görevde yetkiyi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulunmaya başladılar. Organizasyonu başlatan Bordomavi.net Trabzonspor Birliği ta

Trabzonspor taraftarlarından suç duyurusu
“Bir ateş de sen yak!” parolasıyla başlatılan organizasyonla, Trabzonsporlular 81 ilde örgütlenerek PFDK üyeleri hakkında görevde yetkiyi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulunmaya başladılar.
 
Organizasyonu başlatan Bordomavi.net Trabzonspor Birliği tarafından yapılan açıklamada tüm Trabzonsporlular adalet mücadelesine davet edilirken, “Dünyada örneği görülmemiş ‘acemice’ manevralar ile şikeyi suç olmaktan çıkaran, hiçbir hukuki dayanağı olmamasına rağmen meşrulaştıran, bunu yaparken de kanun maddelerine, Anayasa'ya aykırı kararlar alan PFDK, aldığı kararların sorumluluğunu taşımakla mükelleftir. PFDK, sadece suç tarifinde hata (?) yapmamış, aynı zamanda dayanak olarak kullandığı CAS kararlarını da bilinçli olarak tahrif etmiştir.
 
Açıklanan gerekçeli karar başlı başına bir hukuk katliamıdır. Bu katliamı yine hukuk, cezasız bırakmayacaktır.
 
Trabzonsporlular kendi gücü yanında haklı olmanın verdiği gücü de kullanacak ve adaletin acilen tesis edilmesi için gerekli çalışma ne ise, onu yerine getirmeye devam edeceklerdir” ifadeleri kullanıldı.
 
İlk ateşi Trabzon’dan yakılan ve diğer illerde de devam eden suç duyuruları hakkında detaylı bilgi almak ve hazırlanan kapsamlı dilekçeyi temin etmek isteyen taraftarlarımız dava@bordomavi.net adresinden iletişim kuruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler