Trabzonspor taraftarları Zürih'e gitti

 2010-2011 şampiyonluk kupasının takımlarına verilmesini isteyen Trabzonsporlu taraftarlar FIFA merkezi önünde Temiz Futbol Eylemi gerçekleştirmek üzere Zürih'e gitti. Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla sabah 05.00'da Zürih'e giden Trabzonsporlu taraftar

Trabzonspor taraftarları Zürih'e gitti

 2010-2011 şampiyonluk kupasının takımlarına verilmesini isteyen Trabzonsporlu taraftarlar FIFA merkezi önünde Temiz Futbol Eylemi gerçekleştirmek üzere Zürih'e gitti.

 Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla sabah 05.00'da Zürih'e giden Trabzonsporlu taraftarlar şampiyonluk kupasını geri almak için yurt içi ve yurt dışındaki eylemlerine devam edeceklerini söyledi.

Zürih'e giden Trabzonsporlu taraftarlar adına konuşan Nilüfer Birici şunları söyledi: "Maalesef adaleti FİFA'dan istiyoruz. Biz aslında hak ettiğimiz adaleti istiyoruz ve bunun için mücadele ediyoruz. Unutmadık şike sürecini, unutturmadık ve unutturmayacağız. Adalet hak yerini buluna kadar mücadelemizi devam edeceğiz." -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler