Trabzonspor taraftarına seferberlik emri

 “Temiz Futbol” eylemleri dur durak bilmiyor. “Temiz Futbol Eylem Komitesi” 14 Şubat'ta Zurih’te yapılacak olan “Temiz Futbol Eylemi”’ne gidecek olanlar için uçak kaldırıyor.14 Şubat Saat 11:00'de FIFA binası önünde gerçekleştirilecek olan eylem için Trab

Trabzonspor taraftarına seferberlik emri

 

“Temiz Futbol” eylemleri dur durak bilmiyor. “Temiz Futbol Eylem Komitesi” 14 Şubat'ta Zurih’te yapılacak olan “Temiz Futbol Eylemi”’ne gidecek olanlar için uçak kaldırıyor.

14 Şubat Saat 11:00'de FIFA binası önünde gerçekleştirilecek olan eylem için Trabzonsporlulara sefer görev emri çıkartıldı.

Temiz Futbol eylemlerini organize eden gruptan yapılan açıklamada 43 haftadır Türkiye ve dünyanın dört bir yanında Türkiye’de yaşanan şike olaylarıyla hukuksuzlukları protesto etmek için organizasyonlar yapıldığına vurgu yapıldı.

Açıklamada, “Şimdiki hedefi 14 Şubat Zurih olarak belirledik ve Türkiye’de futbolda adalet sağlanana kadar dünyanın her yerini eylem alanına döndürmeye kararlıyız” denildi.

Avrupa'nın farklı ülkelerinden 1000’e yakın futbolseverin katılması beklenen eylemde FIFA’ya Türkiye’de örtbas edilmeye çalışılan şike olayıyla ilgili “Gerekeni yap” mesajı verilecek.

Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:

"Geçtiğimiz sene UEFA önünde gerçekleştirdiğimiz eylemin ardından önümüzdeki ay da dünya futbolunun sahibi FIFA’nın Zurih’teki binasının önünde büyük bir eylem gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu eylem için bir uçak tutuldu. Vizesi pasaportu olan tüm Trabzonsporluları Zurih’e davet ediyoruz.

14 Şubat günü sabah erken saatte İstanbul’dan kalkacak olan uçak 160 kişi kapasiteli olacak. Vize ve pasaportu olup Zurih’e gidebilecek olanların dozercemil@gmail.com mail adresine mail atıp isimlerini bildirmeleri yeterli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler