Trabzonspor taraftarı Yunus'u bekliyor!

17 Haziran’da başlattığı yürüyüşün nerdeyse sonuna gelen Malatyalı Metin, “Giresun’a geldim, yolda seyrek olarak gördüğüm 61 plakaların sayısı şimdi çok arttı. Onları gördükçe heyecanlanıyorum. Müthiş finale az kaldı” dedi. Ayrıca Trabzonspor taraftarı da

Trabzonspor taraftarı Yunus'u bekliyor!

17 Haziran’da başlattığı yürüyüşün nerdeyse sonuna gelen Malatyalı Metin, “Giresun’a geldim, yolda seyrek olarak gördüğüm 61 plakaların sayısı şimdi çok arttı. Onları gördükçe heyecanlanıyorum. Müthiş finale az kaldı” dedi. Ayrıca Trabzonspor taraftarı da Malatya’dan Trabzon’a yürüyüş başlatan Metin’i Trabzon’da karşılamaya hazırlanıyor.

YILDIRIM’A TEPKİLİ


UEFA’nın verdiği karara rağmen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın açıklamalarına tepki gösteren Metin, “Aziz Yıldırım’ın hala açıklamalarını sürdürmesi sinir bozucu. Bir de ‘Trabzonspor’a yardımım olmuştur’ diyor. Şike sürecinde yargılanan Yıldırım aylık kazancını da 30 bin TL olarak söylemişti. O 30 bin TL’lik kazancıyla mı Trabzonspor’a yardım ediyormuş? Aziz Yıldırım iyice saçmalaya başladı ama adaletin yerini bulacağına olan inancımız tamdır. Bu inançla çıktığımız yolda kararlılığımızı sürdürüyoruz. 3 Temmuz’da Trabzon’da olacağız” diye konuştu.

TARAFTAR HAZIRLANIYOR

3 Temmuz’da Trabzon’a varacak olan Metin’i büyük bir coşkuyla karşılayacaklarını belirten Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, “Trabzonspor’umuzun hakkı için Malatya’dan Trabzon’a kilometrelerce yol yürüyen kardeşimizi Trabzon’da hak ettiği gibi karşılayacağız. Bu yürüyüşü Malatyalı bir kardeşimizin başlatması da oldukça anlamlıdır. Türlü oyunlara rağmen Anadolu yine hep birlikte haksızlığa karşı duracak. Bu da bunun bir göstergesidir. Bu düşüncelerle büyük Trabzonspor camiasının taraftarlarını 3 Temmuz’da Trabzon’da olacak kardeşimizi karşılamaya davet ediyoruz. Karşılama yeri ve saati önümüzdeki günlerde belli olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor