Trabzonspor taraftarı tek yürek

 Trabzonspor Farozlular Tribün Lideri Erol Aydın, gelecek sezon tribünlerde tek yürek olacaklarını söyledi.  Farozlular Tribün Lideri Erol Aydın, bugüne kadar tribün grupları arasında iletişim eksikliği olduğunu belirterek, "Bunda herkesin hatası olmuştur

Trabzonspor taraftarı tek yürek

 

Trabzonspor Farozlular Tribün Lideri Erol Aydın, gelecek sezon tribünlerde tek yürek olacaklarını söyledi. 
 
Farozlular Tribün Lideri Erol Aydın, bugüne kadar tribün grupları arasında iletişim eksikliği olduğunu belirterek, "Bunda herkesin hatası olmuştur. Sahadaki futbolcular nasıl tek yürek olup mücadele ediyorsa biz de tribünde tek yürek olarak rakipleri daha büyük bir baskı altına almalıyız. Bunun için de bütün taraftar grupları olarak tribünlerde birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.
 
Yeni sezonda yeni yönetim kurulu ile birlikte Trabzonspor’un daha iyi yerlere geleceğine inandığını belirten Aydın, "Bu sezon takımımız istediğimiz gibi yol alamadı. Hem kendileri üzüldü, hem de biz çok üzüldük. Bunun sonucunda da göreve yeni yönetim kurulu geldi. Trabzonspor’da köklü değişimler gerçekleştirmek için göreve geldiklerini her fırsatta belirtiyorlar. Biz de tribünlerde köklü değişimler yaparak, önümüzdeki sezon takımımızı tek yürek ve tek sesle desteklemeliyiz. Gruplar bize uysun demiyoruz ama hep beraber tribünlerde Trabzonspor taraftarına yakışır bir şekilde hareket etmeliyiz" ifadelerini kullandı.
 
Takımına bağlılık anlamında diğer kulüplerden her zaman bir adım önde olduklarını belirten Aydın, "Bizim diğer kulüplerden hiçbir farkımız yoktur. Aksine onlara göre takımına daha bağlı taraftarlarız. Onlar, tribünlerde tek yürek olabiliyorsa biz bu işi onlardan daha iyi yaparız. Tek eksiğimiz, bir bütün olarak hareket edemememizdir. Bu yıl tribünler olması gerektiği gibi olacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor