Trabzonspor taraftarı rahatsız...

Trabzonspor'da 8 lig maçında ağları 13 kez havalandıran Burak Yılmaz için hemen hemen hergün yapılan transfer haberlerinden bordo mavili yönetimin ve taraftarların rahatsız olduğu öğrenildi.Kayserispor karşısında attığı iki golle, 8 karşılaşmada 13 gole u

Trabzonspor taraftarı rahatsız...

Trabzonspor'da 8 lig maçında ağları 13 kez havalandıran Burak Yılmaz için hemen hemen hergün yapılan transfer haberlerinden bordo mavili yönetimin ve taraftarların rahatsız olduğu öğrenildi.

Kayserispor karşısında attığı iki golle, 8 karşılaşmada 13 gole ulaşan Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'in yanı sıra Avrupa'nın da zirvesinde yer alıyor. Bordo mavili futbolcu, Avrupa'da 10 önemli ligin gol kralları arasında da en iyi ortalamaya sahip isim...
 
Burak'ın bu performansının ardından transfer haberlerinin artması Trabzonspor taraftarını da harekete geçirdi. Bordo mavili taraftarlar Burak Yılmaz'a sahip çıkarken genç yıldızın daha uzun yıllar Trabzonspor forması altında mücadele etmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

Yapılan transfer haberleriyle ilgili de şikâyetlerini dile getiren Trabzonsporlu taraftarlar "Futbolcumuzun Avrupa'nın dev isimleriyle birlikte anılması bizi mutlu ediyor ama görüyoruz ki Burak gol attıkça her hafta bir kulübe satılıyor.

O'nu Trabzonspor'dan koparmak çok zor. Burak Trabzonspor ve milli takım formasıyla gollerini atmaya devam edecektir. O'na desteğimiz tam" şeklinde görüş belirttiler.
 
Öte yandan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı. Milli Takım kamplarında 10 oyuncusu bulunan bordo mavili takım ancak gelecek hafta ortasında tam takım halinde çalışmalarına devam edebilecek…
 
Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilk kez 2011-2012 sezonunda hayata geçirilen Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında kulüp lisansını alan ilk kulüplerden olan Trabzonspor, UEFA Mali Fair-Play Programına da Türkiye'den kendi isteğiyle katılacak iki kulüpten biri olacak.
 
Buna göre kulüplerden gelecek katılımcılara göre 2 alternatifli uygulamalı program düzenleyen UEFA'nın organizasyonuna Trabzonspor Kulübü de temsilci gönderecek. Trabzonspor Kulübü'nün katılacağı seminer 30 Kasım'da İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA'nın Merkez Ofisi'nde gerçekleştirilecek.
 
Söz konusu oturumda katılımcılara, mali fair-play konusu anlatılarak, kulüplerin mali yapılarının, gelir gider dengelerinin izleneceği ve her kulübün bir şifreyle gireceği özel programın nasıl kullanılacağının eğitimi verilecek, uygulamalar yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor