Trabzonspor Taraftarı Hazırlık Yapıyor

 Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor Pazar günü İstanbul'da bordo-mavili taraftarlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanacağı açıklandı. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Fenerbah

Trabzonspor Taraftarı Hazırlık Yapıyor

 Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor Pazar günü İstanbul'da bordo-mavili taraftarlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanacağı açıklandı.

 Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor Pazar günü İstanbul'da bordo-mavili taraftarlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanacağı açıklandı.

 Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Gurbetçi Gençler Taraftar Grubu başta olmak üzere İstanbul'da bulunan taraftarların Pazar günü saat 16.30'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olarak 2010-2011 sezonu şampiyonu bordo-mavili takımı bağırlarına basacakları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor