Trabzonspor Sultan Murat'a gitti

Kasova'da düzenlenen ve Türkiye'den Trabzonspor, Aliağa Petkim takımlarının katıldığı Turnuvada Trabzonspor Kafilesi son karşılaşma öncesinde Sultan Murat Türbesini ziyaret etti.Kosova’daki TEB Kupası’nda son maçını, bu akşam TSİ 21:00’de Priştine ile oyn

Trabzonspor Sultan Murat'a gitti

Kasova'da düzenlenen ve Türkiye'den Trabzonspor, Aliağa Petkim takımlarının katıldığı Turnuvada Trabzonspor Kafilesi son karşılaşma öncesinde Sultan Murat Türbesini ziyaret etti.

Kosova’daki TEB Kupası’nda son maçını, bu akşam TSİ 21:00’de Priştine ile oynayacak olan Trabzonspor Basketbol takımı, karşılaşma öncesi, Priştine’ye 6 km. uzaklıkta bulunan Sultan 1. Murat türbesini ziyaret etti.

14. yüzyılda inşa edilen ve Kosova’daki, Osmanlı’dan kalma en eski mimari eseri ziyaret eden teknik heyet ve oyuncular, türbenin önünde yer alan 400 yıllık dut ağacının önünde de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretin sonunda, Trabzonspor Basketbol takımı kaptanı Kaya Peker anı defterini imzaladı.

trabzonspor_sultan_murat.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor