Trabzonspor Sivasspor karşısında üstün

Trabzonspor ile Sivasspor, yarın 4 Eylül Stadı’nda yapacakları Ziraat Türkiye Kupası maçıyla birlikte 18. kez karşı karşıya gelecek.  İki takım Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçları olmak üzere bugüne kadar 17 kez karşı karşıya geldi. Trabz

Trabzonspor Sivasspor karşısında üstün
Trabzonspor ile Sivasspor, yarın 4 Eylül Stadı’nda yapacakları Ziraat Türkiye Kupası maçıyla birlikte 18. kez karşı karşıya gelecek. 
 
İki takım Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçları olmak üzere bugüne kadar 17 kez karşı karşıya geldi. Trabzonspor'un galibiyetlerde 8-6 üstünlüğü bulunurken, karşılaşmada ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise iki takım 2002-03 sezonunda karşılaştı. 3. kademe maçında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Sivasspor'u 5-2 mağlup ederek kupanın dışına itmişti. İki takım en son 10 Şubat 2013'de Sivas'ta karşı karşıya gelmişti. Ev sahibi ekip Trabzonspor'u 2-0 mağlup etmişti.
 
SİVAS’TAKİ MAÇLAR
 
İki takım arasında Sivas’ta oynanan 8 maçta ev sahibi ekip Sivasspor, Trabzonspor karşısında 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken, 2 maçta ise sahadan galip ayrılan taraf konuk ekip oldu. Ev sahibi takım Sivasspor attığı 13 gole karşılık ise kalesinde 6 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler