Trabzonspor-Şanlıurfaspor

 Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında bugün Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.Bugün saat 20:30’da Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak Trabzonspor-Şanlıurfa maçını hakem Çağatay Şahan yönetecek.Şahan’ın yardımcılıklarını Cumhur Altay ve Şenol Akso

Trabzonspor-Şanlıurfaspor

 

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında bugün Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Bugün saat 20:30’da Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak Trabzonspor-Şanlıurfa maçını hakem Çağatay Şahan yönetecek.Şahan’ın yardımcılıklarını Cumhur Altay ve Şenol Aksoy yapacak.

Trabzonspor Süper ligde kendi evinde aldığı 3-0’lık Eskişehirspor mağlubiyetinden sonra Ziraat Türkiye kupasında bir üst tura çıkarak moral bulmak istiyor.

Bordo-mavililerin karşılaşmaya Tolga, Zeki Yavru, Mustafa, Celustka, Cech, Zokora, Colman, Sapara, Yasin, Emre, Vittek 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kapılar kaçta açılıyor?

Karşılaşmayı triünde izlemek isteyenler  stadyuma saat 18.30'dan itibaren girebilecekler. Kulüp yetkilileri beklenen tahmini seyirci sayısının 10 bin olduğunu bildirdiler.  Müsabakada 526 resmi, 267 özel olmak üzere 793 güvenlik mensubu görev yapacak.

Fırtına çubuklu formayla sahada

Öte yandan Trabzonspor Şanlıurfaspor karşısında çubuklu forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kaleci ise yeşil forma, siyah şort ve siyah çorap giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor