Trabzonspor Şampiyonluğa doğru

3. Uluslararası Çayırova Yarı Maratonu 27 Mayıs Pazar günü koşuldu. Kıyasettin Yalçın, Murat Kaya, Oğuz Yılmaz, Celil Akyüz ve Muhammet Sevinç’ten oluşan Trabzonspor Atletizm takımı ikinci olmayı başardı.Ferdi yarışlarda ise başarılı sporcu Murat Kaya yaş

Trabzonspor Şampiyonluğa doğru

3. Uluslararası Çayırova Yarı Maratonu 27 Mayıs Pazar günü koşuldu. Kıyasettin Yalçın, Murat Kaya, Oğuz Yılmaz, Celil Akyüz ve Muhammet Sevinç’ten oluşan Trabzonspor Atletizm takımı ikinci olmayı başardı.

Ferdi yarışlarda ise başarılı sporcu Murat Kaya yaş grubunda birinci oldu.

Ayrıca Eskişehir’de devam eden Türkiye Atletizm Federasyonu Deneme 3000 metre yarışmasında bir başka sporcu Furkan Aksuoğlu birinciliği elde etti. Bu sporcu 30 Mayıs Çarşamba günü yapılacak 3000 metre Türkiye Şampiyonası finalinde koşmaya hak kazandı.

Antrenör Zekeriya Üçüncü, güzel bir şampiyonayı geride bıraktıklarını belirterek, “Kulübümüze ikincilik kupası kazandırmamız bizim için oldukça sevindiricidir” dedi.

atletizm2.20120529102354.jpg



atletizm3.20120529102551.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor