| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 20 Mayıs 2011 15:41

Trabzonspor şampiyon olursa...

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında düğüm Pazar günü saatler 21.45'i gösterdiğinde çözülmüş olacak. Fenerbahçe Sivasspor deplasmanına çıkarken, Trabzonspor Kardemir Karabükspor ile oynayacak.Bu maçlar öncesi İstanbul

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında düğüm Pazar günü saatler 21.45'i gösterdiğinde çözülmüş olacak. Fenerbahçe Sivasspor deplasmanına çıkarken, Trabzonspor Kardemir Karabükspor ile oynayacak.

Bu maçlar öncesi İstanbul'da ikamet eden bir Trabzonsporlu otomotivci ise ilginç bir kampanyaya başladı. Trabzonspor'un bu hafta şampiyon olması durumunda yıkama ve lastik tamirini bedava yapacağı vaadeden yıkamacı Sivaslılara da bu kampanyada yer verdi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!