| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 01 Aralık 2014 11:52

Trabzonspor rahat kazandı

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde sahasında Amasya Taşova YİBO'yu 24-20 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.Kaynak, Amasya temsilcisi karşısında iyi savunma yaptıklarını, kalecilerinin de

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde sahasında Amasya Taşova YİBO'yu 24-20 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Kaynak, Amasya temsilcisi karşısında iyi savunma yaptıklarını, kalecilerinin de oyuna destek verdiğini belirtti.

Az hata yaptıklarını ifade eden Kaynak, "Karşılaşma tamamıyla bir taktik mücadelesi şeklinde geçti. Oldukça etkili oynadık. Çok iyi savunma yaparak rakibimizin silahlarını etkisiz hale getirdik. Bizim için çok rahat bir galibiyet oldu. Bu kadar rahat kazanacağımızı düşünmüyorduk.  Oyundaki iyi savunmamız ve çabuk çıkışlarımız bizi galibiyete taşıdı" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!