Trabzonspor Polonya’yı Sevdi

Hali hazırda kadrosunda 4 Polonyalı bulunan Trabzonspor’un, Leh futbolcu takibini sürdürdüğü iddia edildi.Polonya’da yayınlanan “Przegląd Sportowy” gazetesinin haberine göre, Trabzonspor yöneticisi Tuncay Bekiroğlu, Legia Varşova’nın dün akşam UEFA Avrupa

Trabzonspor Polonya’yı Sevdi

Hali hazırda kadrosunda 4 Polonyalı bulunan Trabzonspor’un, Leh futbolcu takibini sürdürdüğü iddia edildi.

Polonya’da yayınlanan “Przegląd Sportowy” gazetesinin haberine göre, Trabzonspor yöneticisi Tuncay Bekiroğlu, Legia Varşova’nın dün akşam UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda PSV Eindhoven ile yaptığı maçta tribündeydi. Bekiroğlu’nun Varşovalı Ariel Borysiuk, Maciej Rybus ve Miroslav Radovici'yi izlediği ifade edildi.

Bordo mavili ekibin sezon öncesinde de oyuncularla ilgilendiği fakat transferlerin gerçekleşmediği iddia ediliyor.

470.20111201124005.jpg

ARIEL EN GENÇ GOLCÜ
Grubunda ikinci sırada yer alan Polonya ekibinin Eindhoven'a 3-0 yenildiği maçta ilk 11'de sahaya çıkan 20 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Ariel Borysiuk, henüz 16 yaşındayken Legia A takımıyla maçlara çıkmaya başlamış. Brysiuk, kulüp tarihinin de en genç golcüsü ünvanını taşıyor.

Sol kanatta görev yapan Rybus ise, henüz 22 yaşında olmasına karşın tam 18 kez Polonya milli takımı formasını giymiş.

27 yaşındaki Sırp oyuncu Miroslav Radovici de 2006 yılından bu yana top koşturduğu Varşova’da, hem kanat hem de ileriye dönük orta saha olarak görev yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler