Trabzonspor Polonya'ya gitti

 Trabzonspor U13 takımı , 29 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında Polonya’nın başkenti Varşova’da yapılacak Volkswagen Junior Masters Dünya Finalleri’ne katılacak.Kafile başkanlığını Mustafa Kaynar, Antrenörlüğünü Metin Akar’ın yaptığı U 13 takımı  20’ye

Trabzonspor Polonya'ya gitti

 

Trabzonspor U13 takımı , 29 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında Polonya’nın başkenti Varşova’da yapılacak Volkswagen Junior Masters Dünya Finalleri’ne katılacak.

Kafile başkanlığını Mustafa Kaynar, Antrenörlüğünü Metin Akar’ın yaptığı U 13 takımı  20’ye yakın Avrupa ve diğer ülkelerin ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan final organizasyonunda yer alarak farklı ülkelerin temsilcileriyle kaynaşma, kendilerine global bir vizyon kazandırma ve turnuvadaki maçların arasına yerleştirilmiş kendi yaş gruplarına uygun aktivite ve eğlencelerle çok farklı bir deneyim yaşama şansını yakalayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler