Trabzonspor Müzesinde eksikler can sıktı

 Trabzonspor’un kupalarının sergilendiği Şamil Ekinci müzesinde eksikler can sıkıyor Trabzonspor’un kupalarının sergilendiği Şamil Ekinci müzesindeki eksikler ziyaretçileri de rahatsız ediyor. Sadri Şener başkanlığındaki yönetim kurulu tarafından Ziraat b

Trabzonspor Müzesinde eksikler can sıktı

 

Trabzonspor’un kupalarının sergilendiği Şamil Ekinci müzesinde eksikler can sıkıyor

 

Trabzonspor’un kupalarının sergilendiği Şamil Ekinci müzesindeki eksikler ziyaretçileri de rahatsız ediyor. Sadri Şener başkanlığındaki yönetim kurulu tarafından Ziraat bankasından uzun uğraşlar sonucu alınan ve  restore edilerek müzeye dönüştürülen binada ki eksikler halen tamamladı.

Işıklandırma sistemindeki eksiklerin yanı sıra kupaların sergilendiği camlı bölmelerin ve ses düzeninin henüz tamamlanmaması taraftarları isyan ettirdi.

Işıklandırmadaki bordo renk istenen seviyede olmayınca kaldırıldı. Mevcut sistem tamamlanmadığı için bu kez müzenin rengi sarı lacivert oldu.

Taraftarın yanı sıra müzeyi ziyaret eden misafirlerde müzenin sarı lacivert olmasından rahatsız.

Kent dışında bulunan taraftarlar ayrıca ücret karşılığı sergilenen kupalarla ilgili internet üzerinden resim ve bilgilere ulaşmak için bir sistemin yapılıp yapılmayacağını da merak ediyor

Taraftarlar haber61 e gönderdikleri maillerle müzenin eksiklerinin bir an önce tamamlanmasını istiyorlar

BU SORULAR CEVAP BEKLİYOR

 

Müzenin  eksikleri ne zaman tamamlanacak

Bu güne kadar neden beklendi

Müzede sergilenen kupalarla ilgili internet üzerinden bilgi alınacak bir sistem düşünüyor mu?

Müzede bu eksiklerin bu güne kadar tamamlanamamasının nedenleri neler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor