Trabzonspor Mersin'i ilk kez yendi

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu üçüncü hafta mücadelesinde Trabzonspor deplasmanda Mersin İdman Yurdu'na konuk oldu ve Karadeniz ekibi maçta Mustafa Yumlu'nun attığı iki golle galip ayrılırken, Mersin deplasmanında ilk kez galip gelmiş oldu. Tevfik Sırrı Gü

Trabzonspor  Mersin'i ilk kez yendi

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu üçüncü hafta mücadelesinde Trabzonspor deplasmanda Mersin İdman Yurdu'na konuk oldu ve Karadeniz ekibi maçta Mustafa Yumlu'nun attığı iki golle galip ayrılırken, Mersin deplasmanında ilk kez galip gelmiş oldu.

 Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan mücadelenin galibi 2-0'lık skorla Trabzonspor olurken . Trabzonspor'un gollerini 35. ve 83. Dakikalarda savunma oyuncusu  Mustafa Yumlu kaydetti.

Bu galibiyet ayrıca Trabzonspor'un Mersin deplasmanında aldığı ilk galibiyet oldu. Daha önce 6 kez oynanılan maçlarda 4 beraberlik çıkarken 2 kez de Mersin ekibi galip gelmişti.

Bu sonucun ardından Trabzonspor gruptaki 3. maçından da galip ayrılarak yoluna kayıpsız devam etti. Mersin İdman Yurdu ise 3. maçından da mağlup ayrıldı ve grupta son sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor