Trabzonspor, Macaristan'da

  UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Macaristan'ın Videoton takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Macaristan'a geldi.Uefa Avrupa Ligi play-off turunda yarın Macaristan'ın Videoton takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Macaristan'a geldi. Trab

Trabzonspor, Macaristan'da

 

 

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Macaristan'ın Videoton takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Macaristan'a geldi.

Uefa Avrupa Ligi play-off turunda yarın Macaristan'ın Videoton takımı ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Macaristan'a geldi.

 

Trabzon'dan özel uçak ile havalandıktan sonra yaklaşık 2,5 saatlik yolculuğun ardından başkent Budapeşte Ferihegy Havaalanı'na inen bordo-mavili kafileyi büyükelçilik yetkilileri ile bir grup taraftar karşıladı.

 

Futbolculara ilgi gösteren taraftarlar, birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Bordo-mavili kafile, kısa süren pasaport işlemlerinin ardından otobüsle maçın oynanacağı Szekesfehervar kentine hareket etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor