Trabzonspor ligden çekilmeliydi

Trabzonlu ünlü sanatçı Sunay Akın, Kocaeli Üniversitesi’nde Genç Bakış’a konuk oldu. Öğrencilerle müthiş bir diyaloga giren Sunay Akın, “Akil Adamlar” ifadeleriyle dalga geçti. Tarih vermeden şike sürecinden sonra futbolu takip etmeyi bıraktığını söyleyen

Trabzonspor ligden çekilmeliydi

Trabzonlu ünlü sanatçı Sunay Akın, Kocaeli Üniversitesi’nde Genç Bakış’a konuk oldu. Öğrencilerle müthiş bir diyaloga giren Sunay Akın, “Akil Adamlar” ifadeleriyle dalga geçti. Tarih vermeden şike sürecinden sonra futbolu takip etmeyi bıraktığını söyleyen Akın, Trabzonspor’un o tarihde ligden çekilmesi gerektiğini söyledi. İşte Sunay Akın’ın konuşmasından bir bölüm:

“* Bir zamanlar futbolda çamur yalnızca sahalarda vardı. Ben futbolu o dönemde bıraktım. Artık takip etmiyorum. Trabzon bence lige katılmamalıydı.

* Şenol Güneş’e yapılan haksızlık kimseye yapılmamıştır. 6 şampiyonluk, Milli Takım, Trabzonspor... Bugün çok deli teknik direktörlerimiz var. Peki Şenol Güneş gibi, bir Anadolu takımının başında başarılı olanı getir bana? Mesele odur. Yoksa para, güç her şey senin elinde, yapsana. Başarı budur.

* Trabzonspor 6 şampiyona aldığı yıllarda, Trabzon kitap dağıtımcılarından en çok kitap çeken illerden biriydi. Bugün bakın kaçıncı sırada. Mesele bu. Bunları tartışmalıyız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor