Trabzonspor kupayı kazansın...!

İstanbul Bahçelievler Belediyesi, bu sene UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor ve Beşiktaş'ın kupayı kazanması takdirde kupa anıtını yapacağını duyurdu. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu yaptığı yazılı açıklamada, "2012, İstanbul Sp

Trabzonspor kupayı kazansın...!

İstanbul Bahçelievler Belediyesi, bu sene UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor ve Beşiktaş'ın kupayı kazanması takdirde kupa anıtını yapacağını duyurdu.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu yaptığı yazılı açıklamada, "2012, İstanbul Sporun başkenti olarak, Türkiye'nin spordaki gelişimine destek veren Avrupa kenti olacaktır.

Türk sporunun gelişimi için özellikle alt yapıda tesisleşmeyi sürdürürken, Türk futbolunun da Avrupa Kupalarında başarılarının sürmesini özellikle bekliyor ve istiyoruz. Türk futbolu Avrupa'da ki başarılarıyla geleceğe emin adımlarla yürüyecektir. 2012 yılının Türk futbolunda tarihsel başarılar yılı olmasını diliyoruz. Türk sporunun her branşta yükselmesi sürüyor.

İnanıyoruz ki, futbolda da Türkiye 2012'de, Avrupa ve Dünya 'da başarılarıyla alkışlanacaktır. İşte bu inançla diyoruz ki, Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi maçlarında halkımızı kupa kazanarak, 2012'de mutlu etmelerini istiyoruz.

Takımlarımıza söz veriyoruz. UEFA kupasını kazanın, kupanızı anıtlaştıralım" dedi.

Öte yandan, Bahçelievler'de 2000 yılında Galatasaray'ın kazandığı ve Efes Pilsen'in kazandığı Avrupa kupaları anıtlaştırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor