Trabzonspor kupaya sarıldı

Spor Toto Süper Lig’de bir türlü istikrarı yakalayamayan Trabzonspor, 3’de 3 yaptığı Ziraat Türkiye Kupasında Mersin İdman Yurdu engelini aşarak bir üst turu garantilemeyi hedefliyor. Ligin ilk yarasında aldığı saha sonuçlarıyla taraftarını üzen devre ara

Trabzonspor kupaya sarıldı

Spor Toto Süper Lig’de bir türlü istikrarı yakalayamayan Trabzonspor, 3’de 3 yaptığı Ziraat Türkiye Kupasında Mersin İdman Yurdu engelini aşarak bir üst turu garantilemeyi hedefliyor. 

Ligin ilk yarasında aldığı saha sonuçlarıyla taraftarını üzen devre arasına ise yeni bir umutla başlayan Karadeniz ekibi evinde Karabükspor karşısında aldığı şok mağlubiyetle hayal kırıklığı yaşatırken, 3’de 3 yaparak 9 puan elde ettiği kupada moral arıyor. Ligde kötü, Ziraat Türkiye Kupasında ise iyi giden bordo-mavili takım 24 Ocak Perşembe günü saat 20.30’da evinde karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak bir üst turu garantilemeyi planlıyor.
 
AVRUPA İÇİN KUPA FİNALİ
 
Spor Toto Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, Avrupa’ya kısa yoldan gitmenin en kestirme yolu olarak ise Ziraat Türkiye Kupasını görüyor. Ligde yaşanan kötü süreci göz önünde bulunduran bordo-mavili takım Avrupa’ya gitme adına elinde bulunan iki alternatiften biri olan kupa da sağlam adımlar atarak kupa finali oynamayı hedefliyor.
 
B Grubunda avantajlı durumda olan Trabzonspor, grubun 3. maçında deplasmanda 2-0 mağlup ettiği Mersin İdmanyurdu karşısında sağdan galibiyetle yerini sağlamlaştırmayı planlıyor.
 
ŞENOL GÜNEŞ UYARDI
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Karabükspor mağlubiyeti sonrası oyuncularıyla sürekli bir araya gelerek toplantılar yapıyor. 
 
Yaşanan kötü gidiş nedeniyle uyarılarda bulunan deneyimli teknik adam kupa da karşılaşacakları Mersin İdmanyurdu maçına odaklanmaları gerektiğini vurguladı. Moral adına galibiyet ihtiyaç duyduklarını ifade eden deneyimli teknik adam Karabükspor maçını unutmalarını, kupa maçına konsatre olmaları gerektiğini belirtti. Camianın kendilerinden başarı beklediğini ifadene eden Güneş, hiç kimseye üzmeye hakları olmadığını belirtti.
 
TRABZONSPOR İLE MERSİN İDMANYURDU 13. RANDEVUDA
 
İki takım arasında bugüne dek yapılan 12 maçta, Trabzonspr galibiyetlerde 5'e 2 üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda 15 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 6 gol gördü. Bu sezon iki takım arasında Trabzon’da oynanan maç 1-1 beraberlikle sonuçlanırken Mersin’de oynanan maçı kupa maçını ise Trabzonspor 2-0 kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler