Trabzonspor kupada seri başı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda bugün oynanan karşılaşmaların ardından 5. Tur kura çekilişine seri başı olarak katılacak takımlar belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi kucaklıyor" temasıyla oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. Turu'nda şu ana kad

Trabzonspor kupada seri başı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda bugün oynanan karşılaşmaların ardından 5. Tur kura çekilişine seri başı olarak katılacak takımlar belli oldu. 

Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi kucaklıyor" temasıyla oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nın 4. Turu'nda şu ana kadar 28 takım karşı karşıya gelirken, hem bir üst tura yükselecek 14 takım hem de seri başı olacak 8 takım kesinleşti. 27-28-29 Kasım ile 3-4 Aralık tarihlerinde oynanan karşılaşmalar sonrası; Trabzonspor A.Ş, Beşiktaş A.Ş., Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray A.Ş., Gençlerbirliği ve Sivasspor 5. Tur kura çekişine seri başı takım olarak katılacak.
 
Seri başı olmayan takımlar ise Altay, Mersin İdmanyurdu, 1461 Trabzon, Göztepe A.Ş., Medical Park Antalyaspor, Gaziantepspor'un yanı sıra yarın oynanacak Gaziantep B.Ş. BLD. Spor-Kardemir D.Ç. Karabükspor, Kasımpaşa A.Ş.-Bayrampaşa maçlarının galiplerinden oluşacak.
 
5. Tur Kura Çekimi Peşembe günü yapılacak
 
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kura çekilişi, 6 Aralık Perşembe günü saat 12.00'de Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilecek. Bu turda müsabakaları 11-12-13 Aralık'ta tek maç eleme usulüne göre oynanacak.
 
Grup aşamasında ise 1. maçlar 18-19-20 Aralık; 2. maçlar 12-13-14 Ocak 2013; 3. maçlar 15-16-17 Ocak; 4. maçlar 22-23-24 Ocak; 5. maçlar 29-30-31 Ocak ve son maçlar 26-27-28 Şubat tarihleri arasından belirlenecek günlerde yapılacak.
 
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ve Final karşılaşma programı daha sonra açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor