Trabzonspor Kupa için umutlandı

UEFA Disiplin Müfettişleri'nin hazırladığı rapor doğrultusunda Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi, Trabzonspor'u 2010-2011 sezonundaki şampiyonluk kupası için yeniden umutlandırdı. Bordo-mavili taraftarlar, UEFA'dan gelen haberi sosyal m

Trabzonspor Kupa için umutlandı
UEFA Disiplin Müfettişleri'nin hazırladığı rapor doğrultusunda Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi, Trabzonspor'u 2010-2011 sezonundaki şampiyonluk kupası için yeniden umutlandırdı.
 
Bordo-mavili taraftarlar, UEFA'dan gelen haberi sosyal medyada adeta zafer coşkusuyla karşılarken, Trabzonspor Yönetimi ise bu konudaki sessizliğini koruyor. 
 
Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonunda elde ettiği şampiyonluk ile 3 Temmuz'da başlayan şike soruşturmasını yakından takip eden UEFA'nın disiplin müfettişlerinin hazırladığı rapor doğrultusunda Fenerbahçe'yi disiplin kuruluna sevk etmesi bordo-mavili camia tarafından sevinçle karşılandı. Trabzonspor Yönetimi ise 2 yıllık bir aranın ardından gelen bu karara temkinli yaklaşıyor.
 
UEFA Disiplin Kurulunun 24 Haziran-1 Temmuz haftasında vereceği kararı bekleyecek olan Trabzonspor, kararın ardından yol haritasını belirleyecek ve kupanın kendilerine verilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler