Trabzonspor Küme Düştü

Trabzonspor'un bugün sana çok ihtiyacı var! HAYDİ HAYRİ GÜR'E! Beko Basketbol Ligi'nin 29. haftasında Beşiktaş Milangaz'ı konuk edecek olan Trabzonspor hayati öneme sahip bir maça çıkıyor. Ligde kalmak için Beşiktaş'ı yenmek zorunda olan Trabzonspor'un, b

Trabzonspor Küme Düştü

Trabzonspor'un bugün sana çok ihtiyacı var! HAYDİ HAYRİ GÜR'E!

 

Beko Basketbol Ligi'nin 29. haftasında Beşiktaş Milangaz'ı konuk edecek olan Trabzonspor hayati öneme sahip bir maça çıkıyor.

 

Ligde kalmak için Beşiktaş'ı yenmek zorunda olan Trabzonspor'un, bu maçı yenebilmek için Hayri Gür'deki son karşılaşmasında taraftarının desteğine çok ihtiyacı var.

 

Trabzonspor Basketbol Takımı'nın Pazar günü (Bugün) Beşiktaş ile Hayri Gür Spor Salonu’nda saat 14:00'da oynayacağı karşılaşmayı izlemeye gelecek olan taraftarlara önümüzdeki hafta Galatasaray ile oynanacak olan Süper Final maçının maraton tribünü kadın ve çocuk biletleri de verilecek. 

 

Buna göre Beşiktaş karşılaşması için salona gelen sporseverler aynı anda gişeden Galatasaray müsabakasının biletlerini de teslim alabilecekler.

 

Daha önce Fenerbahçe karşısında 5000 taraftarının önünde oynayan ve bu taraftar desteğini arkasına alarak adeta coşan Trabzonspor'un, salondaki atmosfer sayesinde nasıl etkili olduğunu ve Fenerbahçe'yi son dakikada elinden nasıl kaçırdığını tüm kamuoyu görmüştü.

 

 

Bu arada Beşiktaş Milangaz karşılaşmasında,  Bandırma Kırmızı karşılaşmasında 2 teknik faul alarak diskalifiye olan koç Halil Üner'in yerine yardımcı antrenör Murat Polat görev yapacak.

 

HAYRİ GÜR'E ULAŞIM;

19 Mayıs Spor Salonu önünden ücretsiz otobüsler kalkacak. Ayrıca Meydan'dan Pelitli dolmuşları ile salona ulaşım sağlanabiliyor. Bir başka alternatif de, İmperial hastanesi karşısından belediye otobüsleri ile salona ulaşabilirsiniz.

 

 

Beko Basketbol Ligi Karşılaşması
PeryodKalan SüreTakımlar 
1.PeryodBittiTrabzonspor17Beşiktaş21
2.PeryodBittiTrabzonspor36Beşiktaş35
3.PeryodBittiTrabzonspor53Beşiktaş62
4.PeryodBittiTrabzonspor77Beşiktaş81
Maç Sonucu:

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor