Trabzonspor kongresine doğru!

Trabzonspor yönetiminin Akhisar maçı sorası kongre kararı almasının ardından Trabzonspor’a başkanlık için aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Emre Aksoy çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor yönetiminin henüz karar defterine kongre kararını i

Trabzonspor kongresine doğru!

Trabzonspor yönetiminin Akhisar maçı sorası kongre kararı almasının ardından Trabzonspor’a başkanlık için aday olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Emre Aksoy çalışmalarını sürdürüyor.

 
Trabzonspor yönetiminin henüz karar defterine kongre kararını işlememesi ve kongrenin iptal edileceği konusunda oluşan iddialara rağmen başkan adayları kongre için hazırlıklarını ve liste çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon’a seçim için kamp kuran İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy, Emre Aksoy listelerine son şekillerini veriyor. Öte yandan Başkan Sadri Şener’de kendisine yapılan “Yönetimini değiş, seçime gir” baskısı sonrası kararsız olduğu ve yeniden aday olacağı belirtiliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor