Trabzonspor kendi kendini yiyor

Trabzonspor camiasında son günlerde basın karşısında yaşanan karalama ve yıpratma çalışmalarına camiadan tepkiler yükselmeye devam ediyor. Birilerinin birileri adına hareket edip kişiler üzerinden Trabzonspor’a saldırmaları sonucu oluşan ortam kin ve nefr

Trabzonspor kendi kendini yiyor

Trabzonspor camiasında son günlerde basın karşısında yaşanan karalama ve yıpratma çalışmalarına camiadan tepkiler yükselmeye devam ediyor.

 

Birilerinin birileri adına hareket edip kişiler üzerinden Trabzonspor’a saldırmaları sonucu oluşan ortam kin ve nefretin yanı sıra ihtirasın da boyutunu sergiliyor.

 

Tüm bu yaşananların ardından haber61 spor servisine Trabzonspor’u gerçekten seven, onu her ortamda desteklemeyi ilke edilmiş sağ duyulu taraftarların görüşleri ulaştı.

 

Haber61’e iletişim, yorum , mail ve telefonla ulaşan taraftarların tepkilerinden ortaya çıkan görüşleri de toparlamak bize düştü:

 

İşte Trabzonspor taraftarının birleşme noktası:

Trabzonspor’da hedef saptırılıp gündem dışı konularla camia birbirine düşürülmeye çalışılıyor.

 

2010-2011 Futbol sezonunda büyük bir başarı elde edilmesine karşın şike ve teşvikle şampiyonluğu Fenerbahçe’ye kaptırarak büyük bir moral motivasyon düşüşüne uğrayan Trabzonspor bu yetmezmiş gibi şimdi de kendi camiası içerisinde kişisel çekişmeler nedeniyle yıpratılmaya devam ediyor.

 

Bunca haksızlığa uğrayan Trabzonspor’un güçlerini birleştirmesi gerekirken, profesyonelce yönlendirilmeler sonucu camia içerisindeki geçmişe dönük bu hesaplaşmalar Trabzonspor’un kritik süreçteki mücadelesine de sekte vuruyor.

 

Bunca belgelerle şike ve teşvik pisliğine bulaşan Fenerbahçe camiası her ortamda birlik ve bütünlüğünü korurken, ulusal basının da profesyonelce yönlendirmeleri sonucu Yönetiminden, futbolcusuna, hocasından çalışanına kadar eleştirilen Trabzonspor’da, şimdi de Trabzonspor camiası kendi içerisinde kaos ortamı yaratmak için var gücüyle çalışıyor.

 

Geçmişte kulübe hizmet ettiğine inanan ve Trabzonspor’da önemli görevlerde bulunan bazı kesim, Trabzonspor’u milyonların önünde yıpratmaya devam etmeleri ise şaşkınlık yaratırken akıllara şu soruyu getiriyor “Birlik bütünlük olması gereken zamanda neden bu ayrımcılık. Size Trabzonspor’un yaşanan bu süreçten başarısız çıkması yönetim kapılarını mı açacak, bu insanlar eskiden bu kulübü ne hallere düşürdüğünüzü unutacak mı? Dün bir birinizle kavga ederken, Bizans oyunları oynarken bugün sırf kişisel hesaplaşmalar ve gelecekte yönetimde söz sahibi olmak için yaptığınız bu karalama ve yıpratma propagandalarına insanlar sessiz mi kalacak”

 

Trabzonspor’a hizmet etmek kişisel gelecek ve hesaplaşmalar üzerine kurulduğu sürece, taraftarı yönetimine, futbolcusuna, teknik adamına kışkırtmaya çalışıldığı sürece ne gasp edilen haklar geri alınır, ne de gelecekte başarılar beklenir.

 

Trabzonspor’un sağ duyulu taraftarı tüm bu süreci sükunetle takip etmekte olup, yeri geldiğinde demokratik tepkisini ortaya koyarak gereğini geçmişte de yaptığı gibi bir kez daha mutlaka yapacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor