Trabzonspor-Karabükspor hakem analizi

 Trabzon Spor Toto Süper Ligin 2. Yarının ilk karşılamasında Karabükspor ile karşılaşacak. Trabzonspor Süper Ligin ilk yarısında 1.hafta maçında karşılaştığı ve 1-1 berabere kaldığı Karabükspor ile rövanş mücadelesi için süper ligin 18.haftasında karşı ka

Trabzonspor-Karabükspor hakem analizi

 

Trabzon Spor Toto Süper Ligin 2. Yarının ilk karşılamasında Karabükspor ile karşılaşacak.
 
Trabzonspor Süper Ligin ilk yarısında 1.hafta maçında karşılaştığı ve 1-1 berabere kaldığı Karabükspor ile rövanş mücadelesi için süper ligin 18.haftasında karşı karşıya geliyor.Süper Ligin 18. Haftasında 20 Ocak 2012 tarihinde Trabzonspor kendi sahasında saat 16:00'da Karabükspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Alpaslan Dedeş yapacak.
 
Cüneyt Çakır bilindiği üzere bu sezon süper ligin ilk yarısında 21 Ekim 2012 tarihinde İnönü stadyumunda oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasını yönetmişti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor