Trabzonspor kaleye duvar ördü

 Ligde 5. haftada Fenerbahçe ile deplasmanda golsüz berabere kalan Bordo-mavililer, bu sezon lig ve Avrupa'da oynadığı 7 maçta kalesinde sadece 2 gol gördü. Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da defans güve

Trabzonspor kaleye duvar ördü

 

Ligde 5. haftada Fenerbahçe ile deplasmanda golsüz berabere kalan Bordo-mavililer, bu sezon lig ve Avrupa'da oynadığı 7 maçta kalesinde sadece 2 gol gördü.
 
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da defans güven veriyor. 
 
Bordo-mavililer, bu sezon lig ve Avrupa'da oynadığı 7 maçta kalesinde sadece 2 gol görerek maç başına 0.28 gol ortalamasıyla karşılaşmalarını oynadı. Trabzonspor, ligde ilk 5 hafta sonunda Fenerbahçe ile birlikte en az gol yiyen ekip oldu. 
 
Ligde ilk 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 8 puan toplayan bordo-mavililer, ligin ilk haftasındaki Kardemir Karabükspor ve üçüncü haftadaki Gaziantepspor maçlarında birer gol yedi. 
 
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macaristan'ın Videoton takımı ile ilk maçta sahasında 0-0 berabere kalan Karadeniz ekibi, deplasmanda da normal süresi golsüz biten karşılaşmanın ardından penaltı atışları sonucu elenmişti. 
 
-MAÇLAR-
Trabzonspor'un bu sezon lig ve Avrupa'da oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle: 
 
Kardemir Karabükspor-Trabzonspor..: 1-1 
Trabzonspor-Sanica Boru Elazığspor: 2-0 
Gaziantepspor-Trabzonspor.........: 1-0 
Trabzonspor-Sivasspor.............: 1-0 
Fenerbahçe-Trabzonspor............: 0-0 
Trabzonspor-Videoton..............: 0-0 
Videoton-Trabzonspor..............: 0-0 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor