| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 23 Mayıs 2011 15:37

Trabzonspor kalecileri ile meşhur

Sezonu averajla ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor’da kaleciler Onur Kıvrak ve Tolga Zengin ortaya koydukları başarılı performansla beğeni topladılar.Trabzonspor sezona Onur’la başlarken bu oyuncunun yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası kaleyi devralan To

Sezonu averajla ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor’da kaleciler Onur Kıvrak ve Tolga Zengin ortaya koydukları başarılı performansla beğeni topladılar.

Trabzonspor sezona Onur’la başlarken bu oyuncunun yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası kaleyi devralan Tolga Zengin, oynadığı 9 lig maçında sadece üç gol yedi. Kalesinde gördüğü toplam 23 golle ligin en az gol yiyen takımı olan takımda kaleciler Onur ve Tolga sezon içinde A Milli takıma yükselerek başarılarını kanıtladılar.

Ligin 25. Haftasında oynanan Kasımpaşa maçında sakatlanan Onur, sezonu 20 golle tamamlarken, Tolga 9 hafta koruduğu kalede sadece 3 gol gördü

Ortaya koydukları başarılı performanstan dolayı Trabzonspor Kulübü her iki oyuncuyu ve onları müsabakalara hazırlayan teknik heyeti kutladı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!