Trabzonspor Kafilesi Trabzon'a geldi

Trabzonpor kafilesi özel uçakla Trabzon'a geldi. Dün gece deplasmanda oynadığı maçta Dinamo Minsk'i Henrique'nin attığı golle 1-0 mağlup eden Trabzonspor bu akşam saatlerinde özel uçakla Trazon'a geldi UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Bela

Trabzonspor  Kafilesi Trabzon'a geldi

Trabzonpor kafilesi özel uçakla Trabzon'a geldi. Dün gece deplasmanda oynadığı maçta Dinamo Minsk'i Henrique'nin attığı golle 1-0 mağlup eden Trabzonspor bu akşam saatlerinde özel uçakla Trazon'a geldi UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Belarus'un Dinamo Minsk takımını dün 1-0 yenerek önemli avantaj sağlayan Trabzonspor, kente döndü. Maçın oynandığı Brest kentinden 08.00'de otobüsle ayrılarak yaklaşık 4,5 saatlik yolculuğun ardından Minsk'e gelen bordo-mavili takım, daha sonra uçak ile 14.30'da havalanarak 17.20'de Trabzon'a ulaştı. Kafileyi Trabzon'da az sayıda taraftar karşıladı. Taraftarlar özellikle gol atan Henrique ile fotoğraf çektirdiler. Eşi hamile olduğu için izin alarak ABD'ye giden Volkan Şen ile kaleci Zeki Ayvaz, Brest kentinde kafileden ayrıldı. Karşılaşmanın ikinci yarısında bir pozisyonda rakiple girdiği mücadelede sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Celustka 'da kafileyle birlikte Trabzon'a dönerken bu futbolcunun sakatlığının ciddi boyutta olmadığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor