Trabzonspor kafilesi havada panik yaşadı

Trabzonspor Bursa deplasmanına giderken uçak havada türbülans girmiş uçak ile yolculuk yapan Trabzonspor kafilesi paniklemişti. Deplasmanda ağır bir yenilgi alarak Trabzon’a dönüş yolunda kafilenin bulunduğu uçak tekrar türbülansa girince kafile ikinci ke

Trabzonspor kafilesi havada panik yaşadı

Trabzonspor Bursa deplasmanına giderken uçak havada türbülans girmiş uçak ile yolculuk yapan Trabzonspor kafilesi paniklemişti. Deplasmanda ağır bir yenilgi alarak Trabzon’a dönüş yolunda kafilenin bulunduğu uçak tekrar türbülansa girince kafile ikinci kez panikledi.

Uçağın kaptanı Samsun Çarşamba havalimanı üzerine geldiğinde “ Trabzon için alçalışa geçiyoruz” ikazının ardından bir süre geçtikten sonra uçak türbülansa girdi ve panik başladı. Dakikalarca uçağın sallanmasından etkilenen kafile uçak Trabzon havalimanı pistine inince rahat bir nefes aldığı öğrenildi.

Kafile uçaktan inerek otobüs ile birlikte Trabzonspor tesislerine yol alacakları sırada havalimanına gelen Bordo Mavili taraftarlar havada panikleyen oyuncuları protesto ederek “ Trabzon’u satanı bizde satarız “ sloganıyla birlikte karşıladı. Havada sarsılan kafile yerde şoke oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor