| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 21 Mayıs 2013 15:38

Trabzonspor kafilesi Ankara'da

THY’nin özel uçağıyla saat 13.50’de Ankara Esenboğa Havalimanı’na gelen teknik kadro, futbolcular, eski ve yeni yöneticilerin bulunduğu bordo mavili kafilede yer alanlar, bazı taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı havaliman



THY’nin özel uçağıyla saat 13.50’de Ankara Esenboğa Havalimanı’na gelen teknik kadro, futbolcular, eski ve yeni yöneticilerin bulunduğu bordo mavili kafilede yer alanlar, bazı taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı havalimanından konaklayacağı otele yine çevik kuvvet koruması altında giden bordo mavili futbolcuların neşeli oldukları dikkati çekti.



Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bu akşam saat 19.30’da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!