Trabzonspor kafilesi Ankara'da

THY’nin özel uçağıyla saat 13.50’de Ankara Esenboğa Havalimanı’na gelen teknik kadro, futbolcular, eski ve yeni yöneticilerin bulunduğu bordo mavili kafilede yer alanlar, bazı taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı havaliman

Trabzonspor kafilesi Ankara'da



THY’nin özel uçağıyla saat 13.50’de Ankara Esenboğa Havalimanı’na gelen teknik kadro, futbolcular, eski ve yeni yöneticilerin bulunduğu bordo mavili kafilede yer alanlar, bazı taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı havalimanından konaklayacağı otele yine çevik kuvvet koruması altında giden bordo mavili futbolcuların neşeli oldukları dikkati çekti.


yolcu.jpg


Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bu akşam saat 19.30’da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler