Trabzonspor Jaja ve Eneramo ile ilgileniyor

TRABZONSPOR teknik direktörü Mustafa Akçay, Eneramo ve Jaja ile ilgilendiklerini doğruladı, "Ancak mevcut yabancılardan satmalıyız ki, yeni oyuncu alalım" dedi."KİMSE TORPİLLİ DEĞİL"Takımında kadro şişkinliğinin fazla olduğunu söyleyen Mustafa Akçay, kamp

Trabzonspor Jaja ve Eneramo ile ilgileniyor

TRABZONSPOR teknik direktörü Mustafa Akçay, Eneramo ve Jaja ile ilgilendiklerini doğruladı, "Ancak mevcut yabancılardan satmalıyız ki, yeni oyuncu alalım" dedi.

"KİMSE TORPİLLİ DEĞİL"

Takımında kadro şişkinliğinin fazla olduğunu söyleyen Mustafa Akçay, kamptaki performanslarına göre futbolcu sayısının azaltılacağını belirtti. Hiçbir futbolcunun torpilli olmadığını vurgulayan Akçay, "Benim için her futbolcu aynıdır.  Zokora da bir, Abdülkadir de. Abdülkadir, Zokora’nın yerinde oynayamaz diye bir ön yargı ve mantık olamaz” diye konuştu. Mustafa Akçay, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da şunları söyledi:

"BATUHAN’DAN UMUTLUYUM"

"Eneramo ve Jaja ilgilendiğimiz oyuncular. Ancak satacağız ki alalım. Henüz resmi bir teklif yok. Belki teklif için hazırlanıyorlar, bekleyeceğiz. Ayrıca Batuhan’ın kilo fazlası da çok değil. Batuhan’la yaptığımız sözleşme Trabzonspor için önemli. Disiplinsizlik yaparsa feshetme yetkimiz var. Batuhan’dan umutluyum, yararlı olacaktır."

ENERAMO’YA BEKLE UYARISI

Bu arada Trabzonspor dışında bir çok takımın da transfer gündeminde yer alan Michael Eneramo’ya, "Bizi bekle" uyarısı yapıldı. Geçtiğimiz sezon formasını giydiği Sivasspor’la sözleşmesi sona erdiği için bonservisi elinde bulunan 28 yaşındaki Eneramo'nun yabancı kontenjanının boşalmasının ardından imza atacağı iddia edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler