Trabzonspor ilkleri yaşadı

 Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Orduspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor ilkler haftasını yaşıyor. Karadeniz ekibi 260 gün sonra deplasmanda galibiyet ile tanışırken, Marc Janko'da ilk golünü attı.Geçtiğimiz sezonun 29. haftasında oynadığ

Trabzonspor ilkleri yaşadı

 

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Orduspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor ilkler haftasını yaşıyor. Karadeniz ekibi 260 gün sonra deplasmanda galibiyet ile tanışırken, Marc Janko'da ilk golünü attı.

Geçtiğimiz sezonun 29. haftasında oynadığı Beşiktaş mücadelesini 2-1 kazanan Trabzonspor, maçın ardından dış sahada galibiyeti unutmuştu. 260 gündür deplasmanda kazanamayan bordo-mavili takım Orduspor’u yenerek bu hasretine son verdi. 1 yıldır evinde kaybetmeyen Orduspor'a bir ilk yaşattı.

BU SEZON İKİ MAÇ ÜST ÜSTE KAZANDI

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, bu sezon ilk kez iki hafta üst üste maç kazanma başarısı gösterdi. Geçtiğimiz hafta sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup eden bordo-mavililer bu hafta da Orduspor'u 2-1 mağlup ederek bu sezon ilk kez üst üste maç kazandı. Trabzonspor, Karabükspor ile 1-1 berabere kalırken, Elazığspor'u 2-0 mağlup etti. Gaziantepspor'a 1-0 yenilirken, evinde Sivasspor'u 1-0 mağlup etti. Deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Karadeniz ekibi, evinde Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalırken Kasımpaşı'yı ise 1-0 mağlup etti. İstanbul'da Beşiktaş ile 1-1, sahasında ise Burasspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olmuştu. Akhisar Belediyespor'u 3-1 ve Orduspor'u 2-1 yenen bordo-mavili takım son iki haftayı kayıpsız geçti.

MARC JANKO'NUN İLK GOLÜ

Trabzonspor'un sezon başında Portekiz'in Porto takımından transfer ettiği Marc Janko bordo-mavili forma altında ilk golünü attı. Bordo-mavili taraftarların simgesi haline gelen 61 dakikada gol atan Janko, Orduspor deplasmanında ilki yaşadı. 10 maçtır dönem dönem formayı giyen Avusturya'lı golcü takımının kazandığı 3 puana katkıda bulundu.

EMRE GÜRAL İLK KEZ 11'DE SAHAYA ÇIKTI.

Trabzonspor'un genç yeteneklerinden Emre Güral'da bordo-mavili takımda bir ilk yaşadı. Gelecek vaat eden genç oyuncu ilk kez Orduspor deplasmanından İLK 11'de sahaya çıktı. Hazırlık karşılaşmalarında attığı gollerle dikkat geçen genç oyuncu istediklerini sahaya yansıtamasa da teknik direktör Şenol Güneş tarafından 90 dakika saha da tutuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor